Başkan Büyükgöz’ün 8 Mart Tebrik Mesajı

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü yayınladığı mesajla kutladı.

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi: “Hepimizin, her insanın üzerinde bir kadın emeği var. Hepimizin ilk öğretmeni annelerimizdir. Bizim kültürümüzde, medeniyetimizde, kadınlarımıza ve annelerimize özel bir önem atfedilmiş. Kadınlarımızın aile hayatında olsun, toplumsal ve siyasal hayatta olsun belirleyici rolü takdir edilmiştir. Kadınlarımızın desteklenmesi demek, ailenin, toplumumuzun ve milletimizin güçlenmesi demektir. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla tüm kadınlarımıza minnet ve şükran duygularımı ifade ediyor, Kadınlar Gününüzü kutluyorum.”

Tarih : 09/03/2020