Başkan Büyükgöz’ün Bayram Mesajı


Başkan Büyükgöz’ün Bayram Mesajı

Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebzeli hemşerilerinin bayramını kutladı. Başkan Büyükgöz Gebzeli hemşerilerini, bayram namazı sonrası 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanında düzenlenecek bayramlaşmaya davet etti

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Kurban Bayramı vesilesiyle bir tebrik mesajı yayımladı. “Fedakarlık, yardımlaşma ve paylaşmanın sembolü olan Kurban Bayramı, Müminleri birbiriyle kaynaştıran müstesna bir bayramdır” diyen Başkan Büyükgöz mesajında şu ifadelere yer verdi: “Sevginin ve saygının simgesi konumundaki bayramları, insanların birbirine yakınlaşması, kaynaşması, üzüntülerin yerini sevincin alması, kardeşlik ve dostluk bağlarının canlanması, birliğimizin daha da güçlenmesi için fırsat olarak değerlendirmeliyiz.

BAYRAMLAŞMAYA DAVET

Kurban Bayramı’nı anlam ve önemine uygun kutlarken, yakın çevremizden başlayarak, ülkemizde ve dünyanın değişik yerlerinde muhtaç durumda bulunan insanlara yardım elini uzatmalı, onlara yalnız olmadıklarını hissettirmeli, bayramın coşkusunu onların da yaşamalarını sağlamalıyız. Tüm hemşerilerimin, vatandaşlarımızın, Türk ve İslam Dünyası’nın Kurban Bayramı’nı kutluyor, huzur içinde nice bayramlar geçirmelerini diliyorum. Kurban Bayramımız mübarek olsun.” Başkan Büyükgöz Gebzeli hemşerilerini, bayram namazı sonrası 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanında düzenlenecek bayramlaşmaya davet etti.

Tarih : 08/07/2022