Başkan Büyükgöz’ün Miraç Kandili Mesajı

Başkan Büyükgöz’ün

Miraç Kandili Mesajı

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Miraç Gecesi dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Miraç Gecesi dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Mübarek gün ve gecelerin manevi dünyamızı zenginleştiren; kendimize, ailemize ve topluma karşı sorumluluklarımızı hatırlatan müstesna günler olduğunu belirten Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Miraç hadisesi Peygamberimizin(S.A.V) İslam’a davet sürecinde gerçekleşen mukaddes bir yolculuğun ve manevi bir yükselişin ifadesidir. Miraç hadisesi bizlere ilahi rahmet ve huzura erişmenin kalp ve ruh temizliğinden ve ahlaki erdemlere yükselişten geçtiğini bildirmektedir” dedi. Gebzeli hemşerileri ve tüm Müslümanların Miraç Kandili’ni tebrik eden Başkan Büyükgöz, bu mübarek gecede yapılan samimi duaların kabul edilmesini ve tüm insanlığın barış, huzur ve mutluluğuna vesile olmasını diledi.

Tarih : 10/03/2021