Başkan Büyükgöz zabıta haftasını kutladı

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, belediyede görevli zabıta memurlarının Zabıta Haftası’nı kutladı. Güzide Restoranda düzenlenen toplantıda belediyede görev yapan zabıta memurlarıyla bir araya gelen Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, her yıl 1-7 eylül tarihleri arasındaki Zabıta Haftasını tebrik etti. Belediye başkan yardımcıları Selamet Güner, Yusuf Burkut, Sedat Çelik, Ali Kaya, ilgili birim müdürlerinin de hazır bulunduğu toplantıda zabıtalara hitaben bir konuşma yapan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Hizmetlerimizde vatandaşlarımızın memnuniyeti önceliğimiz. Her birimimizde olduğu gibi, halkımızla, esnafımızla her an içi içe ve iletişim içerisinde olan zabıtamıza da önemli görev ve sorumluluklar düşüyor. İletişimin gücü her sorunun çözümünün merkezinde yer alıyor. Halkımızın sorunların iletildiği ve çözüldüğü zabıta müdürlüğünde çalışan arkadaşlarımızın da bu iletişim konusunda hassas ve duyarlı davranacağını biliyorum. Bu vesileyle siz değerli mesai arkadaşlarımın Zabıta Haftasını tebrik ediyor, bundan sonraki çalışmalarınızda başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Tarih : 03/09/2021