Başkan Büyükgözden Depremzede Ailelere Ziyaret


Başkan Büyükgöz’den ilk ziyaret;

Gebze’deki Misafir Depremzede Ailelere

Depremin ardından Hatay’ın Defne ilçesinde, felaketin yaralarının hızla sarılması için ekibiyle birlikte yoğun bir çalışma yürüten Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, ilçeye dönüşünde ilk ziyaretini Gebze’de misafir edilen depremzede ailelere gerçekleştirdi.

Başkan Büyükgöz’den depremzede vatandaşlara ziyaret. Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ili olumsuz etkileyen deprem felaketlerinin ardından bölgeye geçerek yaraların sarılması için başlatılan çalışmaları koordine eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, ilçeye dönüşünde ilk ziyaretleri Gebze’de misafir edilen depremzede ailelere yaptı.

KOORDİNE MASASINDA TOPLANTI

Deprem felaketinin ardından, İçişleri Bakanlığının görevlendirdiği Hatay’ın Defne ilçesine depremin ikinci günü geçen Başkan Büyükgöz ve ekibi, yaraların sarılması için çalışmalara başlamıştı. Gebze’ye dönüşünde Mevlana Kapalı Pazaryerinde oluşturan afet koordinasyon masasında belediye başkan yardımcıları ve birim müdürleriyle bir araya gelen Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, toplanan yardımlara ve bölgeye ulaştırılmasına ilişkin bilgi aldı.

DEPREMİN YARALARINI BİRLİKTE SARACAĞIZ

Koordinasyon masasının ardından ilk olarak Gebze Öğretmenevine geçen Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, burada misafir edilen depremzedeler ve aileleriyle görüştü. Depremzedelere geçmiş olsun temennilerini ileten Başkan Büyükgöz, vatandaşların talep ve isteklerini de dinledi. Öğretmenevinin ardından depremzedelerin misafir edildiği evleri de ziyaret eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Büyük felaketi, büyük acıları yaşamış depremzede kardeşlerime bir kez daha geçmiş olsun diyorum. Tüm imkanlarımızla yanlarında olacağımızı belirtmek isterim. Allah’ın izniyle depremin yaralarını, devletimiz ve milletimizle birlikte hızla saracağız inşallah” dedi.

Tarih : 20/02/2023