Başkan ve Kaymakam’dan Kızılay’a Destek Ziyareti


Başkan ve Kaymakam’dan Kızılay’a Destek Ziyareti

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, İlçe Kaymakamı Mustafa Güler ile birlikte Kızılay aracını ziyaret ederek vatandaşları kan bağışında bulunmaya davet etti

İlçe Kaymakamı Mustafa Güler ile birlikte, Gebze Kent Meydanında bulunan Kızılay’ın mobil kan bağışı toplama merkezine gelen Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Vatandaşlarımızın afetler olmak üzere her zaman yanlarında olan imdadına yetişen Kızılay’ımızın, virüs salgınıyla mücadele sürecinde bağışçı azlığı nedeniyle kan stoklarında önemli azalmalar oldu. Her hangi kaza, yaralanma ve tıbbi destek zamanlarında herkese lazım olabilecek kan hayati bir önem arz ediyor.

BAŞKAN’DAN KAN BAĞIŞI ÇAĞRISI

Bu açıdan Kızılay’a destek olmak ve farkındalık yaratmak için sayın kaymakamımızla birlikte kan Kızılay aracımıza ziyarette bulunduk. Bu vesileyle sağlığı el veren değerli Gebzeli hemşerilerimizi Kızılay’a kan vermeye davet ediyorum” dedi. Başkan Büyükgöz’ün ardından açıklama yapan Gebze Kaymakamı Mustafa Güler de, “Kızılay’ımız çok önemli bir görevi yerine getiren ihtiyaç sahibinin yardımına koşan bir kurumumuz.

KIZILAY’A DESTEK OLMA ZAMANI

Virüsle mücadele kapsamında çalışmalarımız Gebze’mizde de hız kesmeden devam ediyor. İhtiyaç olduğunda yardımımıza koşan Kızılay’ımıza kan stoklarının azaldığı bugünlerde kan bağışında bulunmamız gerekiyor. Sağlığı el veren tüm vatandaşlarımıza Kızılay’a kan bağışında bulunmaları çağrısı yapmak isterim. Kan ver can ver” dedi.

Tarih : 07/05/2020