Başkanlar Barış’ta Esnaf Turunda

Başkanlar Barış’ta

Esnaf Turunda

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve AK Parti Recep Kaya mahallelerde esnaf ziyaretleri kapsamında Barış Mahallesi esnaflarını dükkanlarında ziyaret ederek hayırlı işler diledi.

Başkanlardan Barış’ta esnaf turu. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve AK Parti Recep Kaya mahallelerde esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve AK Parti Recep Kaya; İlçe Kadın Kolları Başkanı Habibe Çırak, ilçe ve mahalle teşkilat yöneticilerinin de eşlik ettiği ziyaretlerde hayırlı işler ve bereketli kazançlar temennilerini esnaflara iletti. Belediye çalışmalarına ilişkin esnaflara bilgi veren Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, esnafların ve alışveriş yapan vatandaşların taleplerini dinledi.

Tarih : 24/03/2022