Başkanlar Tatlıkuyu esnaflarına konuk oldu

Başkanlar Tatlıkuyu

esnaflarına konuk oldu

Başkanlar, Tatlıkuyu’da esnaf ziyaretinde… Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ile birlikte mahallelerde esnaf ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. İlçe Kadın Kolları Başkanı Habibe Çırak, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Enes Altuntaş, ilçe ve mahalle teşkilat yöneticileriyle birlikte Tatlıkuyu Mahallesi’ndeki esnafları dükkanlarında ziyaret eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve AK Parti İlçe Başkanı Recep Kaya, hayırlı işler ve bereketli kazançlar temennilerini iletti. Dükkanlarda günlük alışverişlerini yapan vatandaşlarla da hasbihal eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, belediye projeleri ve hizmetlerine ilişkin mahalle sakinlerini bilgilendirdi. Vatandaşların talep, görüş ve önerilerini de dinleyen Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz; hizmetlerin şeffaf belediyecilik ilkelerine uygun olarak mahallelerin ihtiyaçlarını kapsayacak şekilde yapılandırıldığını vurguladı. Esnaf ziyaretlerini tamamlayan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya; merhum Ali Rıza Kadı’nın Tatlıkuyu camiinde kılınan cenaze namazına katıldı.

Tarih : 09/03/2022