Başkanlardan Köşklüçeşme’de Esnaf Turu

Başkanlar, Köşklüçeşme’de esnafı dinledi. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya; mahallelerde esnaf ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Köşklüçeşme Mahallesi Yeni Bağdat Caddesi üzerinde bulunan dükkanları ziyaret eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya’ya İlçe Kadın Kolları Başkanı Habibe Çırak, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Enes Altuntaş, ilçe ve mahalle teşkilat yöneticileri de eşlik etti. Esnaflarla hasbihal eden Başkanlar; hizmetlere ilişkin görüş, önerileri ve talepleri de dinledi. Alışveriş yapan vatandaşlarla da sohbet eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, hayırlı işler ve bereketli kazançlar temennilerini iletti.

Tarih : 23/02/2022