Başkanlardan Tatlıkuyu’da Esnaf Ziyaretleri


Başkanlardan Tatlıkuyu’da Esnaf Ziyaretleri

AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ve teşkilat yöneticileriyle birlikte Tatlıkuyu’da esnaf ziyaretleri yapan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz mahalle sakinlerini bu akşam (21 Ekim Cuma) saat 18:45’te düzenlenecek Halk Meclisi toplantısına davet etti.

Başkanlardan Tatlıkuyu’da esnaf ziyaretleri. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz esnaf ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ve ilçe yöneticileriyle birlikte Tatlıkuyu Mahallesi’nde esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz; mahalle sakinlerinin ve esnaflarının mübarek Cuma gününü tebrik etti.

BÜYÜKGÖZ’DEN HALK MECLİSİ’NE DAVET

Mahalle esnaflarına hayırlı işler ve bereketli kazançlar dileyen Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ve beraberindeki heyet, alışveriş yapan vatandaşlarla da hasbihal ederek taleplerini dinledi. Cuma namazını mahalle sakinleriyle birlikte Tatlıkuyu Mahallesi Merkez Camii’nde eda eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, bu akşam (21 Ekim Cuma) saat 18:45’te düzenlenecek Halk Meclisi toplantısına mahalle sakinlerini davet etti.

Tarih : 24/10/2022