Bekir Develi Gebzelilerle GKM’de Buluştu

Gebze Belediyesi kültür sanat etkinlikleri GKM’de hız kesmeden devam ediyor. Ücretsiz olan kültür sanat etkinlikleri kapsamında önceki akşam TV Programcısı ve yazar Bekir Develi, ‘Bizim Hikayemiz’ ile Gebzelilerle buluştu. Gebze Kültür Merkezi Salonu’nda düzenlenen programa Gebzelilerin ilgisi ve katılımı hayli yoğun oldu. Söyleşide aile yapıları, çocuk yetiştirme ve pek çok konuyla ilgili anlatımlarda bulunan Bekir Develi, hikayeleriyle de dinleyenleri farklı dünyalara götürdü. Bir şeyi elde etmek için mucize beklememek gerektiğini vurgulayan Bekir Develi, “Eğer sen dert etmezsen, Allah sana şifasını vermez. Sen dert edeceksin ki Allah verecek. Biz mucize bekliyoruz. Mucize beklemeyin. Çocuğumuza yatırım yapacağız ve yaptığımız yatırımın karşılığını alacağız. Çocuğunu sabah namazına kaldır. Kalksın ve neden kalkması gerektiğini anlat çocuğuna. Ama hepsinden evvel sen yap” dedi. Programı gençlere tavsiyelerde bulunarak sonlandıran TV Programcısı ve Yazar Bekir Develi’ye program sonunda Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz tarafından günün anısına hediye takdim edildi.

Tarih : 25/02/2022