Büyükgöz’den öğrencilere hediye spor malzemeleri


Büyükgöz’den öğrencilere

hediye spor malzemeleri

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ile birlikte bayrak törenine katılan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz Gebze İmam Hatip Lisesi’ne, öğrencilerin kullanımı için spor malzemesi hediye etti

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ve Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, bayrak törenine katıldı. Kaymakam Güler ve Başkan Büyükgöz Gebze Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde düzenlenen bayrak töreninde öğrencilere eşlik etti. İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan ve okul idarecileri tarafından karşılanan Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ve Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı’nı öğrencilerle birlikte okudu.

BÜYÜKGÖZ: SPOR İLE HAŞIR NEŞİR OLUN

Daha sonra sınıfları dolaşan Kaymakam Güler ve Başkan Büyükgöz, öğrencilerle hasbihal etti. Gebze Belediyesi’nin armağanı olan spor malzemelerini öğrencilerin kullanımı için okul idarecilerine teslim eden Başkan Büyükgöz gençlere en az bir spor dalında kendilerini geliştirmeleri, sporla haşır neşir olmaları öğüdünde bulundu. Kendilerine derslerinde başarılar dileyen öğrenciler de Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’e teşekkürlerini sundu.

Tarih : 21/03/2022