BÜYÜKGÖZ: GEBZE TÜRKİYE´NİN GÖZ BEBEĞİ

GEBZE TÜRKİYE’NİN GÖZ BEBEĞİ

Gebze Belediyesi tarafından düzenlenen “Gebze’de Gündem Hizmet ve Yatırım” toplantısının ikinci oturumu; 19 Ekim Salı günü, Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, toplantı programının ikinci gününde özel sektör temsilcileri, sanayiciler ve tüccarlarla bir araya geldi. Büyükgöz: “Gebze Türkiye’nin göz bebeği.” Gebze Belediye Başkanı olarak göreve başladığı andan itibaren, ekibiyle ve iş birliği içinde oldukları kurum ve kuruluşlarla gerçekleştirdikleri icraatları kamuoyu ile paylaşmak için düzenlediği toplantı serisinin ikinci gününde Zinnur Büyükgöz; Gebze’nin coğrafi konumu, ulaşım ağlarına yakınlığı ve teknolojik altyapısyla pek çok sektörün kalbinin attığı yer olduğunu dile getirdi. Gebze’nin tüm bu nitelikleri değerlendirmesinde emeği olan özel sektör temsilcileri, sanayiciler ve tüccarlara teşekkür eden Büyükgöz: “Gebze sadece Gebzelilerin değil, Türkiye’nin göz bebeğidir.” ifadesinde bulundu. Gebze’de refah üretme mücadelesi Salgın koşullarının dünya ekonomisindeki değişimi hızlandırdığını dile getiren Başkan Büyükgöz; Gebze Belediyesi’nin de bilgi teknolojileri, yeni çalışma modelleri ve dijital çözümlerle bu değişime ayak uydurduğunu belirtti. Değişimle birlikte zorluklar doğsa da bu zorluklarla birlikte fırsatların büyüdüğünü ifade eden Büyükgöz, Gebze için çalışan herkese seslendi: “Üretim ve refah üretme mücadelenizde sizlerle aynı saftayız.” Başarının sırrı uyumlu iş birlikleri Gebze’nin aktif üretim faaliyetlerinde bulunmasının yanı sıra çevreye duyarlı bir ilçe olmasını uyumlu iş birliklerine dayandıran Büyükgöz; Gebze iş dünyasının daha iyi şartlarda çalışmasını sağlamanın belediyenin öncelikleri arasında olduğunu ifade etti. Karşılıklı gösterilen bu hassasiyetin verimliliği doğurduğunu belirten Büyükgöz: “Bu verimi geliştirmek için iş birliğimizi daha da güçlendirmemiz gerektiğine inanıyoruz.” ifadesinde bulundu. İcraatlar, Gebzeliler için kitaplaştırılıyor Başkan Büyükgöz; toplantı programının son günü olan 20 Ekim Çarşamba günü, sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya gelecek. Gebze Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarından da eş zamanlı olarak yayınlanan ve Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün bizzat gerçekleştirdiği sunum, 20 Ekim’deki son oturumun ardından kitaplaştırılarak Gebze’deki ev ve iş yerlerine de ulaştırılacak. Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz; Sosyal Belediyecilik, Kültür Sanat, Sıfır Atık, İmar, Altyapı ve Fiziki İyileştirmeleri de kapsayan, on iki ayrı başlığın yer aldığı sunum eşliğinde, Gebze Belediyesi’nin hizmet ve yatırımlarını kamuoyu ile paylaştı.

Tarih : 19/10/2021