Enderun’da Karne heyecanı

Enderunlu Gebzeli miniklere

karneleri Başkan Amcalarından

Enderunlu minikler karnelerine kavuştu. Gebze Belediyesi’nin ‘gönül belediyeciliği’ kapsamında hayata geçirdiği Enderun Anaokulu’nda karne heyecanı yaşandı. Okul öncesi çağdaki Gebzeli miniklerin alanında uzman öğretmenler eşliğinde eğitim gördüğü Gebze Belediyesi Enderun Anaokulu’nda karne heyecanı yaşandı. Minik öğrencileri ve ailelerini, bu heyecanlı ve mutlu günlerinde yalnız bırakmayan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Arapçeşme Bilim Sanat Merkezi’nde düzenlenen karne dağıtım törenine katıldı. 2020-2021 Öğretim yılını tamamlayan minik öğrencilere karnelerini takdim eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, çocuklara çeşitli karne hediyeleri de verdi. Velilerle de bir süre sohbet eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, anaokulunun idareci ve öğretmenlerine de çalışmalarından ötürü teşekkür etti. Başkan Büyükgöz karnelerini ve hediyelerini verdiği çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.

Tarih : 12/07/2021