Gaziler’de üst yapı çalışmaları Başkan Büyükgöz yerinde denetledi

Gaziler’de üst yapı çalışmaları

Başkan Büyükgöz yerinde denetledi

Gebze’de çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Gebze Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, yağışlı havalar etkisini göstermeden ilçe genelinde üst yapı ve sıcak asfalt serimi çalışmalarına hız verdi. Mahallelerde belirlenen program dahilinde üst yapı imalatı, bakım-onarım ve asfalt serim çalışmalarına hız veren ekipler Gaziler Mahallesi’nde üstyapı çalışmaları sürdürüyor. Gaziler Mahallesi 1763 sokak ve bağlantılarındaki çalışmaları yerinde denetleyen Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, mahalle sakinleriyle de sohbet etti. Mahalle Muhtarı Metin Topçu ve mahalle sakinlerinin de kendisine eşlik ettiği Başkan Büyükgöz, devam eden projeler hakkında da Gaziler sakinlerine bilgi verdi. Başkan Büyükgöz denetim turunda ayrıca; mahalle sakinlerinin talep, görüş ve önerilerini de dinledi.

Tarih : 08/11/2022