GBB’de dönem başkanı Zinnur Büyükgöz oldu

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebze Belediyeler Birliği’nin dönem başkanlığını Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’den devraldı

Gebze Belediyeler Birliği’nde yeni dönem. Gebze Belediyeler Birliği’nin olağan meclis toplantısı 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanı içerisinde yer alan GKM’de yapıldı. Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün ve birlik meclis üyelerinin katılımıyla yapılan meclis toplantısında, birliğin yeni dönem başkanı Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz oldu. Birlik Başkanlığı görevini Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’den devralan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Sayın Başkanımız Hamza Şayir Beyefendiye birliğimize hizmetleri ve çalışmaları için teşekkürlerimi sunuyorum. Rabbim, Birlik üyesi tüm belediye başkanı kardeşlerimizle el birliği ve gönül birliğiyle nice hizmetlere imza atmayı nasip etsin inşallah. Rabbim yar ve yardımcımız olsun” dedi.

Tarih : 07/04/2021