Gebze’de 2022’nin İlk Meclisi Yapıldı


Gebze’de 2022’nin İlk Meclisi Yapıldı

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün yönettiği 2022 yılının ilk meclis toplantısı Ocak ayı meclisinde gündemdeki maddeler görüşülerek karara bağlandı

Gebze Belediyesi ocak ayı olağan meclis toplantısı, meclis toplantı salonunda yapıldı. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün yönettiği 2022 yılının ilk meclis toplantısı, saygı duruşu, İstiklal Marşı’nın okunması ve yoklama ile başladı. Bir önceki aya ait karar özetlerinin oylanarak kabul edildiği ocak ayı meclis toplantısında, gündemde yer alan maddeler görüşülerek karara bağlandı. Gündemin ilk 6 maddesinde yer alan raporların karara bağlanarak kabul edildiği Gebze Belediyesi Ocak ayı meclis toplantısında, gündemin teklifler kısmında yer alan maddeler de görüşülmek üzere ilgili komisyonlara oy birliğiyle gönderildi. Ocak ayı meclis toplantısında kapalı oylama ile denetim komisyonu üyeliklerine meclis üyeleri; Ahmet Hüseyin Çelebi, Talip Demir, Güler Şahin Gençay, Ayhan Yılmaz, Halil İbrahim Başçiftçi seçildi.

MİLLİ SPORCU ŞAMDAN’IN ADI SPOR SALONUNA VERİLDİ

Gebze Belediyesi Ocak ayı meclis toplantısında; cumhuriyet mahallesinde bulunan spor kompleksi içerisinde yer alan spor salonuna Olimpiyat şampiyonu Milli Sporcu Eray Şamdan’ın, yüzme havuzuna Sümeyye Boyacı ve spor kompleksine de Eren Bülbül’ün adının verilmesi karara bağlandı. Meclis toplantısına konuk olan ve Başkan Büyükgöz’ün başarılarının devamını dileyerek çiçek takdim ettiği Milli Sporcu Eray Şamdan da Başkan’a ve meclis üyelerine teşekkür etti.

Tarih : 05/01/2022