Gebze’de Futbol Severleri Buluşturan Söyleşi


Gebze’de Futbol Severleri Buluşturan Söyleşi

Gebze Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi gerçekleştirilen kitap fuarı kapsamında Gebze Kültür Merkezi’nde düzenlenen konferanslar hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda ekranların sevilen isimleri Ertem Şener, Ahmet Çakar ve Abdülkerim Durmaz Gebzeli spor severlerle buluştu.

Gebze belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen kitap fuarı kapsamında Gebze kültür merkezinde gerçekleştirilen konferans ve söyleşiler devam ediyor. 29 Nisan-10 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek olan kitap fuarının yanı sıra Gebzeli vatandaşlar, program kapsamında Gebze Kültür Merkezi’nde düzenlenen söyleşi ve konferanslara da yoğun ilgi gösteriyor. Alanında uzman birçok ünlü ismi Gebzelilerle buluşturan Gebze Belediyesi, Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün ev sahipliğinde ekranların sevilen simalarından spor camiasından Ertem Şener, Ahmet Çakar ve Abdülkerim Durmaz’ı ağırladı. Düzenlenen programda kısa bir selamlama konuşması gerçekleştiren Başkan Büyükgöz, “Değerli misafirlerimiz Gebze’mize hoş geldiniz. Hepinizi saygıyla selamlıyorum. Bu günün anlamı ne diye sorarsanız göründüğü gibi gençlerimizin spora futbola dair ilgileri yoğun.

126 LİSANSLI SPORCU YETİŞTİ

Göreve geldiğimiz günden beri gençlerimizin spor kompleksi ihtiyacını en aza indirmek için yoğun çalışmalar gerçekleştirdik. Spor merkezlerimizi 50 bin gencimizin aynı gün içinde spor yapabileceği kapasitelere yükselttik. Biz göreve geldiğimizde Gebze’de lisanslı sporcumuz yoktu. Ancak bugün 126 lisanslı sporcumuz var. Sporu yalnızca futbola hapsetmemeliyiz. Çocuklarımız 10 yaşına gelene kadar her aile mutlaka çocuğunu lisanslı bir sporcu olarak yetiştirmeli. Bizim de en önemli hedeflerimizden biri budur” dedi. Özellikle gençlerin yoğun ilgi gösterdiği programda ülkenin sevilen isimleri Ertem Şener, Ahmet Çakar ve Abdülkerim Durmaz liglere dair öngörülerini, tahminlerini paylaşarak Gebzelilerin futbola dair merak ettiği soruları yanıtladı. 2. Gebze Kitap Fuarı kapsamında Gebze Kültür Merkezi’nde kitap fuarı onur konuğu olarak katılım gösteren Prof. Dr. İlber Ortaylı ve Bekir Develi 29 Nisan’da, Serkan Karaismailoğlu ve İkbal Gürpınar 30 Nisan’da, Zekeriya Efiloğlu, Sıtkı Aslanhan ve Hatice Kübra Tongar 30 Nisan’da, Serhat Yabancı ve Gökhan Çınar ise 2 Mayıs’ta Gebzeliler ile buluştu.

Tarih : 03/05/2023