Gebze’de Muhtarlar Günü Töreni

Başkan Büyükgöz’den Gebzeli muhtarlara Muhtarlar Günü tebriği. 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanı’nda çelenk sunma töreni düzenlendi. Kent meydanında bulunan Atatürk büstüne çelenk sunulan törene Gebze Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebze Muhtarlar Derneği yöneticileri, GTO Başkanı Nail Çiler, İlçe Sağlık Müdürü İlhan Kadıoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, mahalle muhtarları, belediye başkan yardımcıları, ilçe protokolü temsilcileri katıldı. Törene katılan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Yerel yönetimlerin temel taşı olan, kamu ile milletimiz arasında köprü vazifesi üstlenen kıymetli muhtarlarımızın Muhtarlar Günü’nü tebrik ederim” ifadelerini kullandı.

Tarih : 19/10/2022