Gebze’de yılın ilk meclisi yapıldı

Gebze Belediyesi Ocak Ayı Meclis oturumu Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz başkanlığında 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanında bulunan meclis toplantı salonunda gerçekleşti. Yılın ilk meclisi yoklama, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Toplam 21 gündem maddesinin görüşüldüğü Ocak Ayı Meclis Oturumunda gündemin 8 maddesi olan Belediyemize ait Kiraz Pınar Mahallesi 2745 Sok No:8 5807 ada 1 parselde bulunan 140 metrekare Prefabrik Sağlık Ocağının İlçe Toplum Sağlığı Merkezine tahsisine ilişkin İşletme ve İştirakler Müdürlüğü teklifi oy birliğiyle kabul edildi.

DENETİM KOMİSYONUNA 5 ÜYE SEÇİLDİ

Gündemin 6 maddesi Denetim Komisyonuna 5 üye seçilmesi gizli oylama ile gerçekleşti. Yapılan oylama neticesinde Mehmet Dinç, Sefa Zengin, Vasfiye Aydın, Yasemin Özdemir, Saide Arslan Çalışkan Denetim Komisyonu Üyeliğine seçildi.

YENİ YIL HAYIRLARA VESİLE OLSUN

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz meclis toplantısı sonunda meclis üyelerinin yeni yıllarını kutladı. Başkan Büyükgöz, “Yeni yılın Gebze’mize, Kocaeli’mize ve tüm insanlığa iyilikler, güzellikler getirmesini diliyorum. Umarım adaletin hüküm sürdüğü, mazlumların yüzünün güldüğü bir yıl olur” dileklerinde bulundu. Gebze Belediyesi Şubat Ayı Meclis Oturumu 4 Şubat Salı günü saat 16.00’da gerçekleşecek.

Tarih : 03/01/2020