Gebze’nin Makine Parkı Büyüyor


Gebze gücüne güç katıyor

Gebze’nin Makine Parkı Büyüyor

Başkan Büyükgöz’ün talimatları doğrultusunda fen işleri müdürlüğü makine parkına belediyenin öz kaynaklarıyla bir adet kazıcı/yükleyici Loder iş makinesi ve 1 adet forklift katıldı. Başkan Büyükgöz, “Kırsal mahallelerimizde şuyulandırması biten bölgelerde yaz sezonunda 200 kilometrelik yeni yol açma çalışmalarımızı yenilenen makinelerimizle başlatmış olacağız” dedi

Gebze Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nün makine parkı güçleniyor. Başkan Büyükgöz’ün talimatları doğrultusunda makine parkına yeni araçlar ekleniyor. Gebze Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü bünyesine, belediyenin öz kaynaklarıyla bir adet kazıcı/yükleyici Loder iş makinesi ve 1 adet forklift katılmış oldu.

200 KM YENİ YOL AÇILACAK

Fen işleri müdürlüğünü ziyaret eden ve araçları inceleyen Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz yaptığı açıklamada, “Sektör içerisindeki en kapsamlı bir iş makinesi olan Loder’i makine parkımıza katmış bulunuyoruz. Kırsal mahallelerimizde şuyulandırması biten bölgelerde yaz sezonunda 200 kilometrelik yeni yol açma çalışmalarımızı yenilenen makinelerimizle başlatmış olacağız. Gebze’mize hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

Tarih : 26/04/2021