Gebze Şehitlerini dualarla andı


Gebze Şehitlerini dualarla andı

Çanakkalle Zaferinin yıl dönümü münasebetiyle Gebze Şehitliğinde düzenlenen törende şehitler rahmet ve minnetle anıldı.

Çanakkalle Zaferinin yıl dönümü münasebetiyle Gebze Şehitliğinde düzenlenen törende şehitler rahmet ve minnetle anıldı. Törene Gebze Kaymakamı Mustafa güler, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebze Cumhuriyet Başsavcısı Erdal Kuruçay, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Muharrem Poyrazoğlu, Gebze İlçe emniyet Müdürü Adil Uğur Bilgili, Gebze Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, Gebze İlçe Müftüsü Selçuk Kılıçbay, Gaziler, ve şehit aileleri katıldı.

ŞEHİTLİKLERE KARANFİL BIRAKTILAR

Gebze Şehitliğinde düzenlenen tören şehitler için saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı. Şehit anıtına çelenk sunumunun ardından Gebze Kaymakamı Mustafa Güler şehitlik defterini imzaladı. Şehitler için yapılan duanın ardından Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ve Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz şehitliklere karanfil bırakarak şehit ailelerine sabırlar diledi.

PROGRAM GKM’DE SÜRDÜ

Gebze Şehitliğindeki törenin ardından Gebze Milli Eğitim Müdürlüğünce Gebze Kültür Merkezinde 18 Mart Çanakkale Zaferi programı düzenlendi. Programda konuşan Gebze Kaymakamı Mustafa Güler Çanakkale Zaferinin önemine değinerek birlik ve beraberlik mesajı verdi. Öğrencilerin şiir ve günün anlama ve önemine ilişkin gösterilerinin ardından çeşitli branşlarda dereceye giren öğrencilere hediyeleri protokol üyeleri tarafından takdim edildi.

Tarih : 18/03/2022