Gebze’ye Kardeş Şehirden Konuklar

Başkan Büyükgöz’e kardeş şehir Stambolovo’dan konuklar. Gebze’nin kardeş şehri Bulgaristan’ın Hasköy iline bağlı Stambolovo’dan gelen heyet, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ü makamında ziyaret etti. Stambolovo Belediye Başkanı Adnan Yıldız, HÖH Partisi Haskova İl Başkanı Mehmet Ataman, HÖH Partisi Haskova Milletvekili Adayı Serkan Seyit Ahmet’ten oluşan heyeti kabul eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Konuklarına Gebze ve belediye çalışmaları hakkında bilgi veren Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, kardeş şehirde yaşayan soydaşlara da Gebzeli hemşerilerinin selamlarını gönderdi. Konuk heyetin ziyareti, hatıra fotoğrafının çekilmesiyle sona erdi.

Tarih : 19/09/2022