Gebzeli çocuklar konsept parkları çok sevdi


Gebzeli çocuklar konsept parkları çok sevdi

Başkan Büyükgöz’ün mahallelere kazandırmayı sürdürdüğü konsept parklarda hem oyun hem de spor yaparak gönüllerince keyifli vakit geçiren Gebzeli çocuklar konsept parkları çok sevdi

Gebzeli çocuklar ve gençler, konsept parkları çok sevdi. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün göreve geldiği ilk günden itibaren Gebze’nin mahallelerine kazandırmaya başladığı yeni nesil konsept parkları, Gebzeli çocuklar ve gençler çok sevdi.

OYUN VE SPOR ALANLARIYLA BİR BÜTÜN

Klasik park anlayışından farklı olarak dizayn edilen ve çocukların-gençlerin kullanımına sunulan konsept parklar; oyun gruplarının yanı sıra mini futbol, basketbol ve voleybol sahalarını da bünyesinde barındırıyor. Hafta sonu ziyaretleri kapsamında mahallelere ilk etapta kazandırılan konsept parkları gezen Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebzeli çocuklar, gençler ve aileleriyle bir süre sohbet etti. Çocuklarla bir süre sohbet eden Başkan Büyükgöz yaptığı açıklamada, “Gebze’mizde parkların formatını değiştirmiştik. Farklı yaş gruplarına hitap edebilecek; mini futbol, basketbol ve voleybol sahalarını ve çeşitli donatılarla zenginleştirilmiş konsept parklar.

ÇOCUKLARDAN BAŞKAN AMCALARINA TEŞEKKÜR

7 yeni nesil konsept parkla duyurduğumuz bu projemizde hamdolsun sona yaklaştık. Barış, Cumhuriyet, Köşklüçeşme ve Tatlıkuyu mahallelerimizde konsept park çalışmaları tamamlanarak evlatlarımızın hizmetine sunuldu. Barış Mahallesi 1830 sokak, Adem Yavuz Mahallesi 2326 ve 2335/3 sokakta ise çalışmalar tamamlanmak üzere. Çocuklarımızın güven içerisinde hem oyun oynayabileceği hem de spor yapabileceği parklar hayırlı olsun” ifadelerini kullandı. Başkan Büyükgöz’ü karşılarında gören çocuklar da parklar için başkan amcalarına teşekkür etti.

Tarih : 07/11/2022