Halk Buluşmaları Gebze’de Sürüyor

Halk Buluşmaları

Gebze’de Sürüyor

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Halk Buluşmalarına 11 ayın sultanı Ramazan’da da ara vermeden devam ediyor.

Başkan Büyükgöz, Halk Buluşmalarını Ramazan’da da sürdürüyor. Göreve geldiği ilk günden itibaren başlattığı Halk Buluşması ve Halk Meclisi toplantılarına devam eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, 11 ayın sultanı mübarek Ramazan ayında da geleneği sürdürüyor. Her hafta salı günü Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nin fuaye alanında Gebzeli hemşerilerini ağırlayan Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, vatandaşların sorunlarını dinliyor, talep, görüş ve önerilerini de ilk elden alıyor. Gönül Belediyeciliği ilkeleri temelinde, şeffaf yönetim anlayışıyla Gebze’yi geleceğe taşıyacak çalışma ve projelere imza attıklarını dile getiren Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz; tüm mesai arkadaşlarıyla Gebzeli hemşerilerinin 7/24 emrinde ve hizmetinde olduklarını vurguladı.

Tarih : 20/04/2022