Halk Meclisi Tatlıkuyu’da toplandı

Başkan Büyükgöz Halk Meclisi’ni Tatlıkuyu Mahallesi’nde topladı. Göreve geldiği ilk günden itibaren mahallelerde Halk Meclisi toplantıları gerçekleştiren Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz dün akşam Tatlıkuyu Mahallesi sakinlerine konuk oldu. AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, İlçe Kadın Kolları Başkanı Habibe Çırak, ilçe ve mahalle teşkilat yöneticileri, belediye başkan yardımcıları Remzi Şeker, Sedat Çelik, Selamet Güner, Dursun Ali Arslan, Mehmet Dinç, birim müdürleri ve mahalle sakinlerinin katıldığı Halk Meclisinde Başkan Büyükgöz hazırlanan slayt gösterimi eşliğinde sunum gerçekleştirdi. Bugüne kadar mahallede belediye tarafından yapılan üst yapı çalışmaları ve diğer hizmetlerin yanı sıra Gebze’ye kazandırılacak projelere ilişkin de bilgi veren Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, vatandaşların sorularını da cevaplandırdı. Mahalle sakinlerinin hizmetlere ilişkin görüş ve önerilerini de dinleyen Başkan Büyükgöz talep ve istekleri de ilk elden aldı. Gebze Belediyesi Halk Meclisi toplantıları İnönü Mahallesi’nde 22 Mart Salı günü İnönü Mahallesi ile devam edecek.

Tarih : 22/03/2022