Kaymakam Güler ve Başkan Büyükgöz Can Açıkgöz İmam Hatip Lisesi’nde

Kaymakam Güler ve Başkan Büyükgöz

Can Açıkgöz İmam Hatip Lisesi’nde

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ve Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Ömer Can Açıkgöz İmam Hatip Lisesi’nde bayrak törenine katıldı.

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, haftaya bayrak törenine katılarak başladı. Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ve Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz okullarda bayrak törenlerine katılmayı sürdürüyor. Her hafta pazartesi günleri Gebze’de bir okula konuk olan Kaymakam Güler ve Başkan Büyükgöz bu hafta Tatlıkuyu’da bulunan Ömer Can Açıkgöz İmam Hatip Lisesi’ni ziyaret etti. İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, İlçe Müftüsü Selçuk Kılıçbay ve okul idarecilerinin de hazır bulunduğu ziyarette Kaymakam Güler ve Başkan Büyükgöz, Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından öğrencilerle hasbihal etti. Törenin ardından sınıfları dolaşan Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ve Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, öğrencilere derslerinde ve bundan sonraki eğitim hayatlarında da başarılar diledi. Sınıfların ardından öğretmenler odasına da geçen Kaymakam Güler ve Başkan Büyükgöz burada eğitimciler ve idarecilerle de hasbihal etti.

Tarih : 21/02/2022