Kaymakam Güler ve Başkan Büyükgöz’den ÇOCUKLARA HEDİYE KUMBARALAR


Kaymakam Güler ve Başkan Büyükgöz’den

ÇOCUKLARA HEDİYE KUMBARALAR

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ile birlikte Eşref Bey İlköğretim Okulu’nu ziyaret eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz çocuklara hediye kumbara dağıttı. İlçe genelinde 25 bin adet dağıtılacak kumbaralarda birikecek paralarla çocukların, düzenlenecek fuardan kitap alabilmeleri sağlanacak

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ve Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Eşref Bey İlköğretim Okulu’nda düzenlenen bayrak törenine katıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan ve okul idarecileri tarafından karşılanan Kaymakam Güler ve Başkan Büyükgöz saygı duruşunun ardından İstiklal Marşını öğrenciler ile birlikte okudu. Törenin ardından sınıfları dolaşan Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ve Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, öğrencilerle dersleri hakkında sohbet etti. Kaymakam Güler ve Başkan Büyükgöz sınıfları ziyaretlerinde öğrencilere hediye kumbara dağıttı.

TASARRUF BİLİNCİ GELİŞSİN

Çocuklara tasarruf bilinci aşılamak için ilçedeki tüm ilköğretim okullarında dağıtılan 25 bin adet kumbaralarda birikecek paralarla 16-24 Nisan tarihleri arasında Gebze Belediyesi tarafından düzenlenecek Gebze Kitap Fuarından kitap almaları sağlanacak. Tüm çocukları ve aileleri 16-24 Nisan tarihleri arasında 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanında düzenlenecek Gebze Belediyesi Kitap Fuarı’na davet eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, tutumlu olmanın ve birikim yapmanın önemini anlattı.

Tarih : 29/03/2022