Kaymakam Güler ve Başkan Büyükgöz Dumlupınar İmam Hatip Ortaokulu’nda


Kaymakam Güler ve Başkan Büyükgöz

Dumlupınar İmam Hatip Ortaokulu’nda

Her hafta pazartesi günü bayrak törenine katılan Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ve Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, bu hafta Dumlupınar İmam Hatip Ortaokulu’na konuk oldu.

Kaymakam Güler ve Başkan Büyükgöz, yeni haftaya bayrak törenine katılarak başladı. Her hafta pazartesi günü bayrak törenine katılan Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ve Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, bu hafta Dumlupınar İmam Hatip Ortaokulu’na konuk oldu. İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan ve İlçe Müftüsü Selçuk Kılıçbay ile birlikte Dumlupınar İmam Hatip Ortaokulu’nu ziyaret eden Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ve Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz sınıfları ziyaret etti. Öğrencilerle bir süre sohbet eden Kaymakam Güler ve Başkan Büyükgöz, çocuklara derslerinde başarılar diledi.

MATEMATİK PROJE SINIFINI AÇTILAR

Okulun oluşturulan kütüphane ve matematik proje sınıfının da açılışını yapan Kaymakam Güler ve Başkan Büyükgöz; öğrencilere bol bol kitap okumaları ve derslerin dışında kendilerini geliştirecek sosyal, sportif ve kültürel aktivitelerde yer almaları öğüdünde bulundu. Açılışın ardından öğretmenler odasına geçen Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ve Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz burada eğitimcilerle de bir süre sohbet etti. Kaymakam Güler ve Başkan Büyükgöz okul ziyaretinde ayrıca öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.

Tarih : 14/03/2022