Kaymakam Güler ve Başkan Büyükgöz Fevzi Çakmak İlkokulu’nda

Kaymakam Güler ve Başkan Büyükgöz

Fevzi Çakmak İlkokulu’nda

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ve Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz Fevzi Çakmak İlkokulu’nda bayrak törenine katıldı

Başkan Büyükgöz, bayrak töreninde Fevzi Çakmak İlkokulu’nda. Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ile birlikte her hafta pazartesi günü bir okula misafir olarak bayrak törenine katılan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, İnönü Mahallesi’nde bulunan Fevzi Çakmak İlkokulu’nu ziyaret etti. İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan’ın da hazır bulunduğu ziyarette okul idarecileri ve öğretmenler tarafından karşılanan Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ve Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı’nı da öğrencilerle birlikte okudular. BÜYÜKGÖZ MİNİKLERE MASAL OKUDU Törenin ardından sınıfları ziyaret eden Kaymakam Güler ve Başkan Büyükgöz, bir süre öğrencilerle sohbet etti. Öğrencilere derslerinde başarılar dileyen Kaymakam Güler ve Başkan Büyükgöz sınıf ziyaretlerinin ardından öğretmenler odasına geçerek eğitimcilerle de bir araya geldi. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz okul ziyaretinde esnasında oluşturulan yeni masal sınıfında minik öğrencilere masal okudu. Başkan Büyükgöz ve Kaymakam Güler, ziyarette öğrencilerle bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Tarih : 08/03/2022