Kaymakam Güler ve Başkan Büyükgöz Kaymakam Güler ve Başkan Büyükgöz Bayrak Töreninde Kroman Çelik İÖO’da

Kaymakam Güler ve Başkan Büyükgöz Bayrak Töreninde Kroman Çelik İÖO’da

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ve Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz yeni haftaya Kroman Çelik İlköğretim Okulu’nda bayrak törenine katılarak başladı. İlçe Milli Eğitim Şener Doğan ve okul idarecileri tarafından karşılanan Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ve Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz öğrencilerle birlikte saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı’nı okudu. Törenin ardından sınıfları gezen Kaymakam Güler ve Başkan Büyükgöz, öğrencilere iyi dersler diledi. Öğrencilere derslerinde zihin açıklığı dileyen Kaymakam Güler ve Başkan Büyükgöz, çocuklarla masal etkinliği de gerçekleştirdi. Kroman Çelik İlköğretim Okulu öğrencileriyle birlikte masal okuma etkinliği gerçekleştiren Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ve Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz öğretmenlerle de hasbihal etti.

Tarih : 05/04/2022