Kirazpınar Semt Pazarında Kuralar Çekildi


Kirazpınar Semt Pazarında Kuralar Çekildi

Kirazpınar’da kurulacak geçici semt pazarı için kura çekimine ev sahipliği yapan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Geçici semt pazarımızda, kapalı pazarımız yapılana kadar siz değerli esnaf kardeşlerimden tahsis ücreti almayacağımızı duyurmak isterim. Mahallemize hayırlı uğurlu olsun”

Kirazpınar semt pazarı için kuralar çekildi. Kirazpınar’da kurulacak geçici semt pazarı için kura çekimi düzenlendi. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün ev sahipliğinde düzenlenen kura törenine Gebze Pazarcılar Odası Başkanı Hicaz Atsız, Gebze Ziraat Odası Başkanı Ayhan Pekşen, pazarcı esnafları, belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri katıldı. 1 Eylül tarihi itibariyle Kirazpınar Şehit Gaffar Okkan Caddesi 2744 sokak ile 2747 sokak arasında her hafta Perşembe günleri kurulacak geçici semt pazarının kura töreninde açıklamada bulunan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Mahallemize yapacağımız hizmet tesisi ve kapalı Pazar alanının mülkiyet sorununu çözdük. Projesini de tamamladık. İleriki günlerde ihale sürecini de başlatmış olacağız.

TAHSİS ÜCRETİ ALINMAYACAK

Bu aşamada hemşerilerimizin ihtiyaçlarını karşılayabileceği geçici bir semt pazarı kuruyoruz. Perşembe günleri hizmet verecek pazarımızı 1 Eylül’de hizmete, siz değerli esnaf kardeşlerimizin katkılarıyla açmış olacağız. Sizlerle kura çekimi vesilesiyle bir araya geldiğimiz geçici semt pazarımızda, kapalı pazarımız yapılana kadar siz değerli esnaf kardeşlerimden tahsis ücreti almayacağımızı duyurmak isterim. Mahallemize hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı. Kuraya katılan pazarcı esnafları da desteklerinden ve katkılarından ötürü Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’e teşekkür etti.

Tarih : 22/08/2022