Mevlana’da Halk Meclisi Toplantısı

Mahallelerde Halk Meclisi toplantıları gerçekleştiren Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz dün akşam Mevlana Mahallesi sakinlerine konuk oldu.

Başkan Büyükgöz Halk Meclisi’ni Mevlana Mahallesi’nde topladı. Göreve geldiği ilk günden itibaren mahallelerde Halk Meclisi toplantıları gerçekleştiren Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz dün akşam Mevlana Mahallesi sakinlerine konuk oldu. AK Parti Gebze İlçe Başkan Yardımcısı Emrullah Bilgin, ilçe ve mahalle teşkilat yöneticileri, belediye başkan yardımcıları Remzi Şeker, Sedat Çelik, Selamet Güner, Dursun Ali Arslan, Mehmet Dinç, Mevlana Mahalle Muhtarı Hüseyin Öztürk, birim müdürleri ve mahalle sakinlerinin katıldığı Halk Meclisinde Başkan Büyükgöz hazırlanan slayt gösterimi eşliğinde sunum gerçekleştirdi. Bugüne kadar mahallede belediye tarafından yapılan üst yapı çalışmaları ve diğer hizmetlerin yanı sıra Gebze’ye kazandırılacak projelere ilişkin de bilgi veren Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, vatandaşların sorularını da cevaplandırdı. Mahalle sakinlerinin hizmetlere ilişkin görüş ve önerilerini de dinleyen Başkan Büyükgöz, “Halk buluşmalarımız, Mahalle Meclislerimiz, Esnaf Buluşmalarımız bunların hepsi sizlere daha iyi hizmet verebilmek için. Çünkü sizler hizmetin en iyisini hak ediyorsunuz. Bunu başarabilmek için de sizlerin fikirleri bizler için çok önemli. Burada söylediğiniz her şey direk muhatabına ulaşıyor. Burada başkan yardımcılarımız ve birim müdürlülerimiz her söyleneni not alıyor, yani hiçbir şey havada kalmıyor. Sorunlara çözüm üretiliyor. Halk meclisimize katılımınızdan ötürü sizlere teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Tarih : 24/03/2022