Milletvekili Şeker ve Başkan Büyükgöz’den Kırsal Mahallelerde İstişare Ziyaretler

Milletvekili Şeker ve Başkan Büyükgöz’den

Kırsal Mahallelerde İstişare Ziyaretleri

AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ve beraberindeki heyet Gebze’ni kırsal mahallelerinde istişare ziyaretleri gerçekleştirdi.

Milletvekili Şeker ve Başkan Büyükgöz’den Gebze’nin kırsal mahallelerine istişare ziyaretleri. Ak Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ile birlikte Gebze’nin kırsal mahallelerini ziyaret etti. AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, İlçe Kadın Kolları Başkanı Habibe Çırak, ilçe ve mahalle teşkilatları yöneticilerinin de katıldığı AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün ziyaret programında ilk olarak; Hatipler, Elbizli, Yağcılar, Ahatlı, Kargalı, Duraklı ve Tepemanayır mahallelerinin muhtarlarıyla düzenlenen toplantıda bir araya gelindi. Toplantıya ilişkin açıklama yapan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Milletvekilimiz İlyas Şeker, İlçe Başkanımız Recep Kaya ve teşkilatlarımızla birlikte Hatipler, Elbizli, Yağcılar, Ahatlı, Kargalı, Duraklı ve Tepemanayır mahallelerimizin muhtarlarıyla bir araya gelerek orman ve köy işleri hakkında istişarede bulunduk” ifadelerini kullandı. AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve beraberindeki heyet toplantının ardından, mahallelerde vatandaşlar bir araya gelerek sorunları, talepleri, görüş önerileri dinledi. Başkan Büyükgöz, “Kırsal mahallelerimizde verimli bir hafta sonu geçirdik. İstişare buluşmamızdan sonra kıymetli hemşerilerimizle hasbihal ederek, hal ve hatırını sorduk” dedi.

Tarih : 30/09/2022