Pelitlide hak sahipleri tapularına kavuştu


Pelitlide hak sahipleri tapularına kavuştu

Mahallelerde yapılan imar uygulamalarıyla tapu sorununu Gebze gündeminden çıkarmak için adımlar atan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Pelitli Mahallesi Konut ve Ticaret Alanındaki hak sahiplerine tapularını Kocaeli Büyükşehir Başkanı Tahir Büyükakın, Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ve ilçe protokolüyle birlikte verdi

Mahallelerde yapılan imar uygulamalarıyla tapu sorununu Gebze gündeminden çıkarmak için adımlar atan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, hak sahiplerine tapularını teslim etmeyi sürdürüyor. Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi Salonunda düzenlenen törende Pelitli Mahallesi Konut ve Ticaret Alanındaki hak sahiplerine tapuları Başkan Büyükgöz ve protokol tarafından takdim edildi. Törene ev sahibi Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün yanı sıra Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, KBB Bölge Koordinatörü İbrahim Pehlivan, AK Parti İlçe Başkanı Recep Kaya, ilçe yöneticileri, mahalle muhtarları, belediye meclis üyeleri ve hak sahipleri katıldı.

30 MİLYON METREKARE ALANDA

Törende kısa bir selamlama konuşması yapan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “seçimlerden sonra hiç beklemeden başladığımız tapu sorunun ortadan kaldırılması çalışmalarımıza hızla devam ediyoruz. Mart ayı sonunda yaklaşık 30 milyon metrekare alanda imar uygulaması çalışmasını tamamlamış olacağız. Hedefimiz yıl sonuna kadar tapu sorununu ilçe gündeminden çıkarmak. Bu süreçte emeği geçen tüm mesai arkadaşlarıma, tapu-kadastro müdürlüklerimize şükranlarımı, teşekkürlerimi sunuyorum.

HAK MALİKLERİNİ KUTLUYORUM

Hak sahiplerimizi de tebrik ediyor hayırlı olsun temennilerimi iletiyorum” ifadelerini kullandı. Başkan Büyükgöz’ün ardından kürsüye gelen Gebze Kaymakamı Mustafa Güler de, “Gebze’mizde yıllardır çözüm bekleyen tapu-imar meselesi sağ olsun belediye başkanımızın gayretleriyle hızlı bir şekilde çözülüyor. Tüm hak maliklerini kutluyor hayırlı olsun temennilerimi iletiyorum” dedi.

TAPULAR HAYIRLI OLSUN

Kaymakam Güler’in ardından haziruna hitaben bir selamlama konuşması yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, “520 hak sahibi için düzenlenen sembolik tapu teslim törenine hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Zinnur Bey belediyeciliğin en zor işlerinden olan imar uygulamalarını büyük bir titizlikle hızla yerine getiriyor. Zinnur Bey’in alana hakimiyetiyle bu işlemler hızla çözülüyor. Belediyecilikte imar uygulamaları, sonra altyapı son olarak da üst yapı çalışmaları gelir. İmar çalışmalarının ne kadar kıymetli olduğu buradan da anlaşılır. Bugün tapusunu alacak kardeşlerimi tebrik ediyor, hayırlı uğurlu olması temennilerimi iletiyorum” şeklinde konuştu

Tarih : 04/03/2021