SARICAMİ MEYDAN PROJESİ BÜYÜKGÖZ´ÜN TAKİBİNDE


SARICAMİ MEYDAN PROJESİ

Başkan Büyükgöz’ün takibinde

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, yıkım ve moloz kaldırma çalışmalarının ardından temel öncesi fore kazık işlemlerinin devam ettiği Sarıcami Meydan Düzenleme Projesi şantiye alanında incelemelerde bulundu

Sarıcami Meydan Düzenleme projesinde çalışmalar tam gaz sürüyor. Yıkım ve moloz kaldırma çalışmalarının tamamlandığı Sarıcami Meydan Düzenleme çalışmalarını yakından takip eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, şantiye alanında incelemelerde bulundu. Beylikbağı’nın çehresini değiştirecek proje kapsamında yıkım ve moloz kaldırma işlerinin ardından fore kazık çakma çalışmalarına geçildi.

TEMEL ÖNCESİ ÇALIŞMALAR

Bu çalışmaların ardından temel atma öncesi hafriyat işlerinin startının verileceği Sarıcami Meydan Düzenleme proje alanında incelemelerde bulunan Başkan Büyükgöz, yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı. Toplam 4 bin 370 metrekarelik alan üzerinde yapımına başlanan proje kapsamında yer alacak cami 1050 kişilik cemaat kapasitesine sahip olacak. Çalışmalara hız verilen Beylikbağı Sarıcami Meydan Düzenleme Projesi’nde; kültürel satış birimleri, derslikler, Kur’an kursu, taziye evi, abdesthane ve wc gibi donatılar da yer alacak.

Tarih : 14/09/2020