Virüse Karşı Çalışmalar Büyükgöz’ün Denetiminde

Virüse Karşı Çalışmalar

Büyükgöz’ün Denetiminde

İlçe genelindeki hijyen çalışmalarını sahada denetleyen Başkan Büyükgöz, “Corona virüsten korkmuyoruz. Salgın riskine karşı tedbirlerimizi aldık ve sürdürüyoruz. Herhangi bir aksilik durumunda bizi 0 542 376 41 41 numaralı telefondan bizi arayın” dedi.

Gebze’de corona virüsü salgın riskine karşı hijyen çalışmaları ilçenin dört bir yanında hız kesmeden devam ediyor. İlçede bulunan okullarda ve camilerde tamamlanan dezenfektan ilaçlama ve diğer hijyen çalışmaları çocukların yoğunlukla kullandığı park ve bahçelerde de devam ediyor. Çalışmaları sahada denetleyen Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz yaptığı açıklamada, “Dünyayı etkisi altına alan corona virüs çok şükür ki ülkemizde tehdit oluşturacak düzeye ulaşmadı. Corona virüsten korkmuyoruz. Salgın riskine karşı tedbirlerimizi aldık ve sürdürüyoruz. Parklarda da çalışmalarımıza ekiplerimiz dezenfekte çalışmalarını sürdürüyor. Önlemleri geliştireceğiz. Herhangi bir aksilik durumunda bizi 0 542 376 41 41 numaralı telefondan bizi arayın. Sizin için varız. Sizlerin hizmetinizdeyiz” ifadelerini kullandı.

Tarih : 13/03/2020