Kiralama İlanı

İLAN

Belediyemiz sınırları içerisinde 6 ayrı adreste belirlenen yerler seyyar araba ile simit satılması amacıyla 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 51/a. maddesi gereği pazarlık usulü artırma suretiyle 17 Aralık Salı günü saat 14:00 da, 3. Yıl süre ile 1. Yıl yıllık 6 adet yer 24.900,00.-TL+KDV muhammen bedelle Belediyemiz Encümen Odasında, Belediyemiz Encümenince ihale edilerek kiraya verilecektir. 2. ve 3. Yıl kira artışı encümence belirlenecektir. Her yer için ayrı ayrı 180,00.-TL  ile 90,00.-TL  arası geçici teminat bedeli alınacaktır.

İhaleye iştirak etmek isteyen firma/şahıslar ihale dosyasını 50,00-TL bedelle İşletme ve İştirakler Müdürlüğünden temin edebilir ve ücretsiz görebilirler. İhaleye katılmak için ihale dosyası almak zorunludur. İhaleye katılmak isteyenler, şartname ’de istenen evrakları usulüne uygun hazırlayarak en geç 16 Aralık 2019 Pazartesi günü saat 12:00’ a kadar kapalı zarf içinde elden Belediyemiz İşletme ve İştirakler Müdürlüğüne teslim edeceklerdir. Teklifler yine kapalı zarf içinde ihale dosyası ile beraber verilecektir.

İLAN OLUNUR