Gebze´nin bütçesi 370 Milyon TL

Gebze’nin bütçesi 370 Milyon TL

Gebze Belediyesi Ekim ayı meclisi 2. oturumunda Gebze Belediyesi’nin 2020 yılı tahmini bütçesi 370 Milyon TL olarak belirlendi. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Gebze’miz için hayırlı olsun” dedi.

Gebze Belediyesi Ekim ayı meclisi 2. oturumunda Gebze Belediyesi’nin 2020 yılı tahmini bütçesi 370 milyon TL olarak belirlendi. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Gebze’miz için hayırlı olsun” dedi. 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanında gerçekleşen ekim ayı ikinci meclis oturumu yoklama ve bir önceki aya ait karar özerinin oylanmasıyla başladı.

GEBZEMİZ İÇİN HAYIRLI OLSUN

9 gündem maddesinin görüşülüp karara bağlandığı meclis oturumunda gündemin ikinci maddesi olan Mali Hizmetler Müdürlüğünün Belediyemize ait 2020 Mali Yılı Bütçe Tasarısı ve buna bağlı olarak gelir tarifesine ilişkin Plan Bütçe Komisyon Raporu oy çokluğuyla kabul edildi. 2020 yılı için öngörülen bütçenin Gebze için hayırlı olmasını dileyen Başkan Büyükgöz, “Bütçemizi Gebze’mize ve Gebze halkına en iyi şekilde hizmet etmek için kullanacağız” dedi. Başkan Büyükgöz meclis oturumu sonunda meclis üyelerinin gündem dışı sorularını cevaplandırdı.

Başkan Büyükgöz Güzeller´i Dinledi
Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Mahalle Meclisleri kapsamında Güzeller Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.
11.11.2019
Başkan Büyükgöz´den Eski Adliyede İnceleme
Belediyeye devredilen eski adliye binasında devam eden tadilat ve onarım çalışmalarını denetleyen Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, i
11.11.2019