Başkan Büyükgöz´den Eski Adliyede İnceleme

Başkan Büyükgöz’den Eski Adliyede İnceleme

Belediyeye devredilen eski adliye binasında devam eden tadilat ve onarım çalışmalarını denetleyen Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, ilgili birim müdürlerinden bilgi aldı.

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün girişimleriyle belediyeye devredilen eski adliye binasında çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Çalışmaları yakından takip eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, binada incelemelerde bulundu. Başkan Büyükgöz’e eski adliye binasındaki incelemelerinde Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Burkut ve ilgili birim müdürleri eşlik etti.

GESMEK KURS MERKEZİ

Binanın mevcut durumunu inceleyen Başkan Büyükgöz, ilgili müdürlerden yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Başkan Büyükgöz, “Gebze Belediyesi’ne devredilen eski adliye binasını en iyi şekilde değerlendirmek için çalışmalarımıza başladık. Burayı GESMEK Merkez binası olarak değerlendirmeyi hedefliyoruz. Oldukça kullanışlı bir bina. Kurslarımıza yeni branşları ekleyeceğiz. Şimdiden Gebzeli hemşerimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Başkan Büyükgöz Müjdeyi Verdi!
Tarihi Hünkar Çayırı Gebze´ye Devredildi
5.12.2019
Vatandaş Derdini Başkan´a Halk Buluşmasında Anlatıyor
Gebze´de vatandaş derdini, talebini ve önerilerini Halk Buluşmasında Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz´e birebir anlatıyor.
4.12.2019